Olemme ottaneet käyttöön tämän uuden Ajankohtaista -sivun ja täältä voitkin jatkossa lukea Farmanian viimei-simmät uutiset ja kuulumiset. Avoimien työpaikkojen osalta kannattaa aina tarkistaa myös Avoimet -työpaikat -kohta.

Toimiston avajaisia vietetty lämpimissä tunnelmissa  (lisätty 16.12.2019)
Viikonloppuna juhlittiin uuden toimistomme avajaisia ja vietettiin pikkujouluja. Samalla lanseerattiin myös farmanialaisten uusi työväline: ”fiksu kuin farmasisti” -älypuhelin! Puhelimilla työntekijämme pääsevät käyttämään kaikkia tärkeimpiä ammattisivustoja helposti, sillä ne ovat vain yhden klikkauksen päässä – siirrymmehän kohta jo vuoteen 2020. Käy kurkkaamassa toimiston avajaistunnelmia täältä

Kesärekry alkanut!  (lisätty 19.11.2019)
Rekrytointi ensi kesän kesätyöpaikkoihin on alkanut. Etsimme iloiseen ja lämminhenkiseen tiimiimme kesätyöntekijöitä ympäri Suomea mm. Helsingin, Turun, Tampereen, Lahden, Kouvolan, Vaasan, Kuopion, Savonlinnan, Oulun, Raahen, Rovaniemen ja Tornion alueille. Voit työskennellä joko ainoastaan yhdellä alueella tai halutessasi myös keikkailla osan kesää muualla päin Suomea. Työn aloitus, kesto, työmäärä ja työskentelyalue sovitaan henkilökohtaisesti. Käy katsomassa tarkempia tietoja kesätyöpaikoista kohdasta: Avoimet työpaikat

Opiskelijasta asiantuntijaksi -koulutukset starttaavat jälleen! (lisätty 5.11.2019)
Hae koulutusohjelmaamme ja varmista samalla myös kesätyöpaikkasi!
Koulutusohjelma on suunnattu keväällä valmistuville farmaseuteille. Koulutus tukee monipuolisesti ammatillista kehittymistäsi farmasistina ja antaa sinulle valmiudet siirtyä työelämään heti valmistumisesi jälkeen. Kauttamme saat sekä työelämään siirtymistä tukevan valmennuksen että kesätyön. Työtä on mahdollista jatkaa kesän jälkeen pidempään.
Koulutus alkaa portaittain vuodenvaihteen aikaan, joten hae pian: aleksi.westerholm@farmania.fi, 040 017 2435

Esittelyssä uusi koulutuspäällikkömme Heidi  (lisätty 30.10.2019)
Syyskuusta lähtien uutena koulutuspäällikkönämme on toiminut Heidi Uronen. Heidi on aikaisemmin työskennellyt proviisorina avoapteekissa Kuopion alueella. Henkilöstön kehittäminen sekä motivointi ovat olleet hänelle sydämen asia, sillä ovathan sopivat haasteet, kouluttautuminen ja jatkuva työssä oppiminen olennainen osa työssä jaksamista sekä avain onnistumisen kokemuksiin työssä. Tämän lisäksi Heidi viihtyy vapaa-ajalla itseään kehittäen liikunnan, erityisesti crossfitin, sekä nuorkauppakamaritoiminnan parissa.  Heidin vastuulla on jatkossa kaikki Farmanian koulutukset - suunnitteluineen ja toteutuksineen. Ja jo tulevan syksyn / talven mittaan pääsemmekin kouluttautumaan Heidin tekemien Farmanian uusien koulutuskokonaisuuksien parissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

RSS APTEEKKARI -uutiset

Copyright © 2018 Farmania
Hämeentie 15, 00500 HELSINKI | +358 10 419 9501 | toimisto@farmania.fi