Alta löydät esimerkkejä tällä hetkellä avoimena olevista työpaikoista:

Farmaseutti/Proviisori, KESÄTYÖ, useita paikkoja

Farmaseutti tai proviisori, etsitkö uusia kokemuksia ja vaihtelevuutta työnkuvaasi apteekkialalla? Henkilöstöpalveluyritys Farmania etsii iloiseen ja lämminhenkiseen tiimiinsä kesätyöntekijöitä ympäri Suomea mm. Helsingin, Turun, Tampereen, Lahden, Kouvolan, Vaasan, Kuopion, Savonlinnan, Oulun, Raahen, Rovaniemen ja Tornion alueille. Voit työskennellä joko ainoastaan yhdellä alueella tai halutessasi myös keikkailla osan kesää muualla päin Suomea. Työn aloitus, kesto, työmäärä ja työskentelyalue sovitaan henkilökohtaisesti.

Voit olla myös vastavalmistunut farmaseutti tai apteekkityöhön palaava farmasisti; meiltä saat aina kattavan perehdytyksen, täyden tuen työssä käymiseen sekä tarvittaessa apteekkiohjelmistojen koulutusta ja käytännön harjoittelua. Pääset työskentelemään nuorekkaassa, rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa työntekijän kouluttaminen ja ammattitaidon kehittäminen, hyvinvointi ja viihtyvyys ovat avainasemassa. Työntekijänämme saat monipuolisia ja vaihtelevia työpäiviä mukavissa asiakasapteekeissamme sekä mahdollisuuden vaikuttaa työmäärääsi ja työnkuvaasi. Tarjoamme työntekijöillemme myös kilpailukykyisen ja motivoivan palkan. Työntekijältä edellytämme farmaseutin oikeuksia.

Sinulta toivomme positiivista, reipasta ja oma-aloitteista otetta työhön sekä aurinkoista ja ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta. Hyvät sosiaaliset taidot, joustavuus sekä halu kehittyä auttavat kasvamaan huippuosaajaksi kasvavassa yrityksessämme. Tule rakentamaan kanssamme unelmien työpaikkaa apteekkialalla!

Kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään sitä mukaan, kun sopivia työntekijöitä löytyy. Lähetä hakemuksesi meille kuitenkin viimeistään 31.1.2020 osoitteeseen: toimisto@farmania.fi tai ota yhteyttä oman alueesi yhteyshenkilöön:

Varsinais-Suomi: Janni Widell, 050 330 6413, janni.widell@farmania.fi

Pirkanmaa: Tuija Hömmö, 044 525 2829, tuija.hommo@farmania.fi

Pohjanmaa: Jenna Toppinen, 040 588 5294, jenna.toppinen@farmania.fi

Itä-Suomi: Mari Ronkainen, 050 328 1192, mari.ronkainen@farmania.fi

Pohjois-Suomi (Pohjois-Pohjanmaa, Lappi, Kainuu): Hanna Halonen, 050 375 0725, hanna.halonen@farmania.fi

Koko muu Suomi: Marianne Hovi, marianne.hovi@farmania.fi, p. 044 045 1588

Muut työpaikat:

Mikäli yllä olevista työpaikoista ei löytynyt sinulle sopivaa, ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin rakennetaan yhdessä unelmien työpaikkasi, joustavalla työsopimuksella sekä motivoivalla palkalla! Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: toimisto@farmania.fi tai lataa CV:si oikealla olevaan kenttään.

OPISKELIJASTA ASIANTUNTIJAKSI -koulutus on startannut jälleen - Hae koulutusohjelmaamme ja varmista samalla kesätyöpaikkasi!

Koulutusohjelma on suunnattu keväällä valmistuville farmaseuteille ja se tukee monipuolisesti ammatillista kehittymistäsi farmasistina sekä antaa sinulle valmiudet siirtyä työelämään heti valmistumisesi jälkeen.

Valmistuttuasi pääset työskentelemään kannustavassa ja rennossa työyhteisössä, jossa työntekijän ammattitaidon kehittyminen, hyvinvointi ja viihtyvyys ovat avainasemassa. Voit itse vaikuttaa sekä kesätyön ajankohtaan/ työmäärään että siihen, missä päin Suomea työskentelet. Työmahdollisuuksia meillä on ympäri Suomen. Tarjoamme työntekijöillemme tietysti myös kilpailukykyisen ja motivoivan palkan. Ja huom. Koulutukseen voi osallistua myös etänä!
Koulutus alkaa portaittain vuodenvaihteen aikaan, joten hae pian: laura.sunila@farmania.fi tai ole yhteydessä oman alueesi vastuuhenkilöön:

Varsinais-Suomi: Janni Widell, 050 330 6413, janni.widell@farmania.fi

Pirkanmaa: Tuija Hömmö, 044 525 2829, tuija.hommo@farmania.fi

Pohjanmaa: Jenna Toppinen, 040 588 5294, jenna.toppinen@farmania.fi

Itä-Suomi: Mari Ronkainen, 050 328 1192, mari.ronkainen@farmania.fi

Pohjois-Suomi (Pohjois-Pohjanmaa, Lappi, Kainuu): Hanna Halonen, 050 375 0725, hanna.halonen@farmania.fi

MYYNNINTEKIJÖITÄ JA ASIAKKUUKSIEN HOITAJIA 

Sykkiikö sydämesi myynnille ja asiakkaille? Haemme jatkuvasti asiakasprojekteihimme myynnin tekijöitä sekä asiakkuuksien hoitajia.

Koulutuksesi voi olla esimerkiksi kaupallinen tai farmaseuttinen. Voit olla myös sairaanhoitaja tai kosmetologi. Terveydenhuoltoalan kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä tehtävän hoitamisen kannalta on kuitenkin se, että asiakas on prioriteeteissasi korkealla ja teet mielelläsi työtä asiakkaidesi menestyksen eteen.

Asiakasprojekteissamme työskentelee sekä uransa alussa olevia osaajia sekä kokeneempia konkareita. Kuulostaako sinulle tehdyltä? Ota yhteyttä niin jutellaan!

CV:n ja hakemuksen otamme ilolla vastaan osoitteessa rekry@farmania.fi

Terveisin Jenni ja Ansku
Palvelupäällikkö Jenni Laaksonen, 050 327 0777
Palvelupäällikkö Anna-Maria Linnoinen 0400 929 274

Tallenna CV ja jätä avoin hakemus

Lataa CV klikkaamalla alla olevaa ruutua


Kirjoita avoin hakemusMe tarjoamme:
• monipuolisia ja vaihtelevia työpäiviä mukavissa asiakasapteekeissamme
• mahdollisuuden vaikuttaa työmäärääsi ja työnkuvaasi
• kattavan perehdytyksen, jatkuvaa koulutusta ja täyden tuen työssä käymiseen
• apteekkiohjelmistojen käytännön harjoittelua
• kilpailukykyisen ja motivoivan palkan

Sinulta toivomme:
• positiivista ja oma-aloitteista otetta työhön
• aurinkoista ja ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta
• hyviä sosiaalisia taitoja ja joustavuutta
• halua kehittyä apteekkialan huippuosaajaksi

Copyright © 2018 Farmania
Hämeentie 15, 00500 HELSINKI | +358 10 419 9501 | toimisto@farmania.fi