Farmanialla työskentely on erittäin työntekijälähtöistä. Työntekijöitä kuunnellaan ja heistä välitetään oikeasti.
Sami E
Pidän tässä työssä siitä ajatuksesta, että minut kutsutaan apteekkeihin töihin oikeasti auttamaan omalla työpanoksellani. Koen olevani tärkeä ja että työlläni on oikeasti merkitystä. Työn ilo on tämän ansiosta kasvanut valtavasti. Olen nyt viimeisen kolmen kuukauden aikana oppinut todella paljon uutta. Eri apteekeissa kiertäminen on hyvin opettavaista ja mielenkiintoista.
Helena B
Farmania-illoissa esimerkiksi vallitsee rento ja lämminhenkinen meininki. Täällä on muutenkin helppo ottaa yhteyttä esimiehiin ja työkavereihin.
Martti H
Itse olen juuri aloittamassa apteekki- ja sairaalatyön erikoistumisopinnot, jotka myös saan suorittaa Farmaniaan kytkettynä. Kyselin tätä mahdollisuutta, ja heti näytettiin vihreää valoa.
Kaisu M
Tämä ala tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ja valinnanvaraa työpaikan suhteen riittää. Itse arvostan mahdollisuutta määritellä itse sen, milloin olen töissä ja milloin vapaalla.
Kaisu M

Tällä hetkellä esimerkkejä avoimena olevista työpaikoista löydät täältä

Tai vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen:

toimisto@farmania.fi

Etsimme jatkuvasti osaajia huipputiimiimme! Tarjoamme apteekki- ja lääkealan ammattilaisille joustavan ja mielenkiintoisen työpaikan, jossa arvokasta työkokemusta kertyy aivan uudella tavalla. Yhdessä olemme vahva, toisiamme tukeva ja toimeen tarttuva tiimi, jonka aurinkoinen asenne ja tapa tehdä työtä välittyy niin työtovereille kuin asiakkaillemme.

Etsimme iloiseen, lämminhenkiseen ja kasvavaan joukkoomme farmaseutteja ja proviisoreita, jotka haluavat hienoja kokemuksia ja vaihtelevuutta työnkuvaansa. Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa, rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa työntekijän ammatillinen kehittäminen, hyvinvointi ja viihtyvyys ovat toiminnan kulmakiviä.

Tällä hetkellä etsimme tiimimme vahvistukseksi myös Myynnintekijöitä ja asiakkuukasien hoitajia

Sykkiikö sydämesi myynnille ja asiakkaille? Haemme jatkuvasti asiakasprojekteihimme myynnin tekijöitä sekä asiakkuuksien hoitajia.

Koulutuksesi voi olla esimerkiksi kaupallinen tai farmaseuttinen. Voit olla myös sairaanhoitaja tai kosmetologi. Terveydenhuoltoalan kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä tehtävän hoitamisen kannalta on kuitenkin se, että asiakas on prioriteeteissasi korkealla ja teet mielelläsi työtä asiakkaidesi menestyksen eteen.

Asiakasprojekteissamme työskentelee sekä uransa alussa olevia osaajia sekä kokeneempia konkareita. Kuulostaako sinulle tehdyltä? Ota yhteyttä niin jutellaan!

CV:n ja hakemuksen otamme ilolla vastaan osoitteessa rekry@farmania.fi

Terveisin Jenni ja Ansku
Palvelupäällikkö Jenni Laaksonen, 050 327 0777
Palvelupäällikkö Anna-Maria Linnoinen 0400 929 274

Me tarjoamme:
• monipuolisia ja vaihtelevia työpäiviä mukavissa asiakasapteekeissamme
• mahdollisuuden vaikuttaa työmäärääsi ja työnkuvaasi
• kattavan perehdytyksen, jatkuvaa koulutusta ja täyden tuen työssä käymiseen
• apteekkiohjelmistojen käytännön harjoittelua
• kilpailukykyisen ja motivoivan palkan

Sinulta toivomme:
• positiivista ja oma-aloitteista otetta työhön
• aurinkoista ja ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta
• hyviä sosiaalisia taitoja ja joustavuutta
• halua kehittyä apteekkialan huippuosaajaksi

Copyright © 2018 Farmania
Hämeentie 15, 00500 HELSINKI | +358 10 419 9501 | toimisto@farmania.fi