Farmanialla työskentely on erittäin työntekijälähtöistä. Työntekijöitä kuunnellaan ja heistä välitetään oikeasti.
Sami E
Pidän tässä työssä siitä ajatuksesta, että minut kutsutaan apteekkeihin töihin oikeasti auttamaan omalla työpanoksellani. Koen olevani tärkeä ja että työlläni on oikeasti merkitystä. Työn ilo on tämän ansiosta kasvanut valtavasti. Olen nyt viimeisen kolmen kuukauden aikana oppinut todella paljon uutta. Eri apteekeissa kiertäminen on hyvin opettavaista ja mielenkiintoista.
Helena B
Farmania-illoissa esimerkiksi vallitsee rento ja lämminhenkinen meininki. Täällä on muutenkin helppo ottaa yhteyttä esimiehiin ja työkavereihin.
Martti H
Itse olen juuri aloittamassa apteekki- ja sairaalatyön erikoistumisopinnot, jotka myös saan suorittaa Farmaniaan kytkettynä. Kyselin tätä mahdollisuutta, ja heti näytettiin vihreää valoa.
Kaisu M
Tämä ala tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ja valinnanvaraa työpaikan suhteen riittää. Itse arvostan mahdollisuutta määritellä itse sen, milloin olen töissä ja milloin vapaalla.
Kaisu M

Tällä hetkellä esimerkkejä avoimena olevista työpaikoista löydät täältä

Tai vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen:

toimisto@farmania.fi

Etsimme jatkuvasti osaajia huipputiimiimme! Tarjoamme apteekki- ja lääkealan ammattilaisille joustavan ja mielenkiintoisen työpaikan, jossa arvokasta työkokemusta kertyy aivan uudella tavalla. Yhdessä olemme vahva, toisiamme tukeva ja toimeen tarttuva tiimi, jonka aurinkoinen asenne ja tapa tehdä työtä välittyy niin työtovereille kuin asiakkaillemme.

Etsimme iloiseen, lämminhenkiseen ja kasvavaan joukkoomme farmaseutteja ja proviisoreita, jotka haluavat hienoja kokemuksia ja vaihtelevuutta työnkuvaansa. Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa, rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa työntekijän ammatillinen kehittäminen, hyvinvointi ja viihtyvyys ovat toiminnan kulmakiviä.

Tällä hetkellä etsimme tiimimme vahvistukseksi myös myyntihenkisiä edustajia. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi kosmetologi, sairaanhoitaja tai farmaseutti. Apteekkialan tuntemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä tehtävän hoitamisen kannalta on kuitenkin iloinen ja palveluhenkinen asenne sekä halu kehittyä; me koulutamme sinut tehtävään! Ota yhteyttä palvelupäällikköömme Jenni Laaksoseen 050 327 0777 tai lähetä hakemus suoraan osoitteeseen: jenni.laaksonen@farmania.fi

Tallenna CV ja jätä avoin hakemus

Lataa CV klikkaamalla alla olevaa ruutua


Kirjoita avoin hakemusMe tarjoamme:
• monipuolisia ja vaihtelevia työpäiviä mukavissa asiakasapteekeissamme
• mahdollisuuden vaikuttaa työmäärääsi ja työnkuvaasi
• kattavan perehdytyksen, jatkuvaa koulutusta ja täyden tuen työssä käymiseen
• apteekkiohjelmistojen käytännön harjoittelua
• kilpailukykyisen ja motivoivan palkan

Sinulta toivomme:
• positiivista ja oma-aloitteista otetta työhön
• aurinkoista ja ammattitaitoista asiakaspalveluasennetta
• hyviä sosiaalisia taitoja ja joustavuutta
• halua kehittyä apteekkialan huippuosaajaksi

Copyright © 2018 Farmania
Hämeentie 15, 00500 HELSINKI | +358 10 419 9501 | toimisto@farmania.fi