Farmanialla työskentely on erittäin työntekijälähtöistä. Työntekijöitä kuunnellaan ja heistä välitetään oikeasti.
Sami E
Pidän tässä työssä siitä ajatuksesta, että minut kutsutaan apteekkeihin töihin oikeasti auttamaan omalla työpanoksellani. Koen olevani tärkeä ja että työlläni on oikeasti merkitystä. Työn ilo on tämän ansiosta kasvanut valtavasti. Olen nyt viimeisen kolmen kuukauden aikana oppinut todella paljon uutta. Eri apteekeissa kiertäminen on hyvin opettavaista ja mielenkiintoista.
Helena B
Farmania-illoissa esimerkiksi vallitsee rento ja lämminhenkinen meininki. Täällä on muutenkin helppo ottaa yhteyttä esimiehiin ja työkavereihin.
Martti H
Itse olen juuri aloittamassa apteekki- ja sairaalatyön erikoistumisopinnot, jotka myös saan suorittaa Farmaniaan kytkettynä. Kyselin tätä mahdollisuutta, ja heti näytettiin vihreää valoa.
Kaisu M
Tämä ala tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ja valinnanvaraa työpaikan suhteen riittää. Itse arvostan mahdollisuutta määritellä itse sen, milloin olen töissä ja milloin vapaalla.
Kaisu M

Tällä hetkellä  avoimet työpaikat ja avoimet hakemukset löydät täältä.

Etsimme jatkuvasti osaajia huipputiimiimme! Tarjoamme apteekki- ja lääkealan ammattilaisille joustavan ja mielenkiintoisen työpaikan, jossa arvokasta työkokemusta kertyy aivan uudella tavalla. Yhdessä olemme vahva, toisiamme tukeva ja toimeen tarttuva tiimi, jonka aurinkoinen asenne ja tapa tehdä työtä välittyy niin työtovereille kuin asiakkaillemme.

Etsimme iloiseen, lämminhenkiseen ja kasvavaan joukkoomme farmaseutteja ja proviisoreita, jotka haluavat hienoja kokemuksia ja vaihtelevuutta työnkuvaansa. Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa, rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa työntekijän ammatillinen kehittäminen, hyvinvointi ja viihtyvyys ovat toiminnan kulmakiviä.

Tällä hetkellä etsimme tiimimme vahvistukseksi myös myyntihenkisiä edustajia. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi kosmetologi, sairaanhoitaja tai farmaseutti. Apteekkialan tuntemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä tehtävän hoitamisen kannalta on kuitenkin iloinen ja palveluhenkinen asenne sekä halu kehittyä; me koulutamme sinut tehtävään!

Ota yhteyttä kasvujohtajaamme Päivi Asikaiseen 050 351 8855  tai lähetä hakemus suoraan osoitteeseen: paivi.asikainen@farmania.fi

Copyright © 2018 Farmania
Hämeentie 15, 00500 HELSINKI | +358 10 419 9501 | toimisto@farmania.fi