Henkilöstöpalvelumme apteekeille

Farmania on apteekkien henkilöstöpalveluiden markkinajohtaja Suomessa. Olemme työntekijöiden talo, joka palvelee apteekkeja ympäri Suomea. Kokemuksemme ansiosta ymmärrämme asiakkaidemme haasteet ja löydämme niihin kustannustehokkaat ratkaisut.

Henkilöstöpalvelu on apteekeille joustava ratkaisu, jonka avulla työntekijöihin liittyvät riskit pienenevät. Palveluidemme tavoitteena on helpottaa asiakkaidemme arkea ja vapauttaa aikaa esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseen.

Meidän kauttamme saat tiimiisi positiivisella otteella työtä tekeviä farmasian huippuammattilaisia. Farmanian suuren työntekijämäärän ansiosta löydämme tekijät sinne, missä heitä tarvitaan. Meillä on maantieteellisesti alan kattavin työntekijäverkosto, ja aluepäällikkömme palvelevat oman alueensa asiakkaita henkilökohtaisesti.

Tutustu tarkemmin henkilöstöpalveluihimme apteekeille

Farmaseuttipalvelumme on kustannustehokas ja riskitön ratkaisu. Se joustaa työvoimatarpeen keston ja määrän suhteen, jolloin reagointi työvoimatarpeessa tapahtuviin muutoksiin on helppoa.​

Palvelumme räätälöidään juuri teidän apteekkinne henkilöstötarpeeseen sopivaksi ja saatte työntekijän käyttöön silloin ja siksi aikaa kuin tarvitsette. Hinnoittelumallimme on kustannustehokas: asiakkaat maksavat vain tehdyistä työtunneista ja säästätte aikaa jättämällä työsuhteen hallinnolliset tehtävät meille.​

Ammattitaitoiset, myyntiorientoituneet ja aurinkoiset työntekijämme tulevat avuksenne nopeasti tilanteissa, joissa tarvitsette lisää henkilökuntaa. Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä, miten voisimme parhaiten auttaa apteekkianne pääsemään tavoitteisiinne!​

Farmanian ammattitaitoiset ja kokeneet proviisorit apunanne! Farmanian proviisoripalvelun kautta tarjoamme tukea mm.

  • apteekin esihenkilötehtäviin
  • päivittäisen toiminnan johtamiseen 
  • toiminnan ja asiakaspalvelun laadun kehittämiseen
  • henkilökunnan kouluttamiseen – toimintaohjeiden laatimiseen ja päivittämiseen
  • apteekin tietosuoja- ja tietoturva-asioiden kehittämiseen Farmanian palvelumalli on joustava: teemme yhteistyötä sekä projektikohtaisesti, että erimittaisissa proviisorin sijaisuuksissa tai pidemmissä toimeksiannoissa.

 

Proviisorin työtä joustavasti ja kustannustehokkaasti etänä! Farmanian etäproviisoripalvelu tarjoaa apua mm.​

  • toimipaikkakoulutuksiin​
  • toiminta- ja työohjeiden laatimiseen, päivittämiseen ja ylläpitoon​
  • tietosuoja- ja tietoturva-asioiden kehittämiseen​
  • apteekin laatutyöhön​​

 

Kysythän palvelusta lisää, niin räätälöidään juuri teille sopiva etäproviisoriratkaisu!

Lataa maksuton opas

Olemme kirjoittaneet teille oppaan, johon on koottu yleisimpiä henkilöstöpalveluihin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia. Henkilöstöpalvelun lyhyt oppimäärä on henkilöstöpalveluista kertova opas, jossa on oivaltavaa sisältöä niin yritysten henkilöstö- ja talousasioista päättäville henkilöille kuin muutenkin aiheesta kiinnostuneille.

Asiakkailta saamaamme palautetta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja palveluistamme, ja siitä miten voimme auttaa yritystäsi.