Farmania mukana Farmasian päivillä 11.-12.11.2022

Marraskuun puolen välin paikkeilla Messukeskus täyttyy jälleen innokkaista farmasisteista, kun vuosittain järjestettävät ammattilaispäivät rantautuvat Helsingin Pasilaan. Farmasian alan ammattilaisille suunnatut Farmasian päivät tuovat yhteen alan yritykset ja farmasian alan osaajat, jotka työskentelevät apteekkisektorilla ja muissa lääke- ja terveysalan työtehtävissä.

Farmasian päivät tarjoavat ammattilaisille mainiot puitteet verkostoitumiseen, uuden oppimiseen ja inspiroitumiseen. Luentosalit täyttyvät mielenkiintoisista puheenvuoroista ja ajankohtaisista luennoista. Messuhallissa tunnelmaa on luomassa laaja kirjo alan näytteilleasettajia, jotka uurastavat kahden päivän ajan kertoen tuotteistaan, palveluistaan ja alaa liikuttavista innovaatioistaan. Tunnelma Farmasian päivillä onkin vuosittain ollut alalle ominainen: asiallisen reipas.

Farmasian päivät 2022

Farmania on vuonna 2022 tuttuun tapaan mukana Farmasian päivillä. Olemme olleet vahvasti mukana Farmasian päivien messukuvassa jo usean vuoden ajan, joista viimeiset neljä vuotta logomme on komeillut Suomen Apteekkariliitto -konsernin yhteisellä messuosastolla.

Kokoonnumme tänäkin vuonna osastollemme numero 4d31 rennon ja ammattitaitosen porukan kesken. Messuosastollamme voitkin törmätä muun muassa Uudenmaan tuoreeseen aluepäällikköön Jasper Järvelään sekä apteekkipalveluiden liiketoimintajohtaja Hanna Räsäseen. Vaihtuvassa messutiimissä on lisäksi edellisvuosilta tuttuja kasvoja kuten Pirkanmaan aluepäällikkö Tuija Hömmö, Pohjois-Suomen aluepäällikkö Kaisla Kivijärvi sekä vastikään Uudenmaan asiakkuuspäällikkönä aloittanut Juuso Noponen. Jos onni suosii, voit myös päästä jututtamaan Farmanian toimitusjohtaja Marianne Hovia.

Työnhaku edessä? Tule kuulemaan Farmanian työmahdollisuuksista ja osallistu arvontaan

Viime vuosien tapaan haluamme välittää messuvieraille Farmanian positiivista ja lämminhenkistä tunnelmaa!  Olemme yksi alan johtavista henkilöstöpalveluyrityksistä, ja tarjoamme joustavia ja monipuolisia työ- ja uramahdollisuuksia jo yli 250 farmasian alan ammattilaiselle. Tule siis juttelemaan ja kuulemaan, millaisia työmahdollisuuksia meillä olisi tarjottavana juuri sinulle. Mietitään yhdessä, kuinka me Farmanialla voisimme edistää urapolkuasi.

Messuilla pääset tutustumaan myös Farmanian tarjoamiin koulutusohjelmiin. Joulukuussa 2022 alkava Opiskelijasta asiantuntijaksi -koulutus antaa vastavalmistuneille tai valmistumisen kynnyksellä oleville farmasisteille varmuutta ja tukea apteekkityöuran alkuun. Keväällä starttaava Takaisin apteekkityöhön -koulutusohjelma on puolestaan suunnattu apteekkityöhön paluuta suunniteleville farmasisteille. Tule messuosastollemme, niin kerromme lisää koulutusohjelmien sisällöistä ja aikatauluista!

Farmania Farmasian päivillä. Tule kuulemaan farmaseutin avoimista työpaikoista

Arvomme lisäksi aivan huikean palkinnon osastollamme vierailleiden ja messukyselyyn vastanneiden kesken. Tule siis osastollemme, osallistu arvontaa ja voita Marimekon 100 euron lahjakortti! Lahjakortti arvotaan heti Farmasian päivien jälkeen.

Nähdään messuilla!


Seuraa meitä somessa ja sukella mukaan messutunnelmaan!

Farmasian päivät 2022