Henkilöstöpalvelun lyhyt oppimäärä – Mitä henkilöstöpalvelu on?

Henkilöstöpalvelu on vastaus asiakasyritysten henkilöstötarpeeseen. Keskeisin toiminta-ajatus on saattaa yhteen työvoimaa tarvitseva yritys ja yrityksen tarpeisiin mahdollisimman hyvin sopiva työntekijä. Henkilöstöpalvelun avulla voi myös varautua henkilöstötarpeessa tapahtuviin muutoksiin. Toisinaan henkilöstötarve pysyy vakaana, mutta sopivien työntekijöiden saatavuudessa voi olla haasteita. Myös työelämä on jatkuvassa murroksessa, kun työtehtävät ja työskentelytavat muuttuvat. Henkilöstöpalvelu on oiva ratkaisu muuttuviin henkilöstötilanteisiin, sopivien työntekijöiden löytämiseen ja liiketoiminnan henkilöstöriskien minimoimiseen.

Henkilöstöpalvelun käyttäminen on useimmiten asiakasyritysten strateginen valinta. Henkilöstöpalvelun avulla asiakasyritykset saavat henkilökuntaa silloin kun sitä tarvitsevat ja resurssointi on joustavaa. Lisäksi asiakasyritys säästää oman henkilöstöhallintonsa resursseja ja voi keskittyä muun liiketoiminnan toteuttamiseen ja kehittämiseen, kun henkilöstöön liittyvät työtehtävät hoituvat henkilöstöpalvelua tarjoavan yrityksen toimesta.

Vuokrafarmaseutti apteekissa

Me Farmanialla olemme toimineet apteekki-, lääke- ja terveysalan henkilöstöpalveluiden parissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Pitkän kokemuksemme ansioista tiedämme tarkalleen, mitä hyvä henkilöstöpalvelu on ja miten asiakkaamme hyötyvät palvelumme käytöstä. Palvelemme yli 400 asiakasyritystämme ympäri Suomen. Rakennamme asiakkaidemme menestystä ja helpotamme heidän arkeaan henkilöstöpalvelumme avulla. Meidät tunnetaan työntekijöiden talona – työllistämme yli 250 apteekki- ja lääkealan huippuosaajaa ja suuren työntekijämäärämme ansioista löydämme työntekijät sinne, missä heitä tarvitaan.

Miten henkilöstöpalvelu auttaa asiakasyrityksiä menestymään ja miksi arki helpottuu?

Miten oman työntekijän palkkakustannuksia ja henkilöstöpalvelusta maksettavaa hintaa voi verrata toisiinsa? Ja mitä henkilöstöpalvelu on?

Vastauksena yllä esitettyihin ja muihin henkilöstöpalveluun liittyviin yleisimpiin kysymyksiin kirjoitimme teille oppaan. Henkilöstöpalvelun lyhyt oppimäärä on henkilöstöpalvelusta kertova opas, jossa on oivaltavaa sisältöä niin yritysten henkilöstö- ja talousasioista päättäville henkilöille kuin muutenkin aiheesta kiinnostuneille.


Seuraa meitä somessa

Vuokrafarmaseutti apteekissa