Farmania 10 -hyväntekeväisyysjuoksu 10.9.2022

Vuosi 2022 on meille merkittävä, sillä tänä vuonna Farmania täyttää pyöreät kymmenen vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Farmania järjestää hyväntekeväisyysjuoksutapahtuman Espoon Otaniemen urheilupuistossa lauantaina 10.9.2022. Tapahtumaan on kutsuttu Farmanian henkilökunta, asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita perheineen. 

Farmania 10 -hyväntekeväisyysjuoksu on osallistujille ilmainen, mutta halutessaan voi maksaa vapaaehtoisen osallistumismaksun, joka lahjoitetaan lyhentämättömänä Mieli ry:lle lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. Tarkemmat tiedot Mielipotti-keräyksestä ilmoitetaan tällä sivulla myöhemmin. 

Tapahtumassa on tekemistä myös perheen pienimmille (3–12-vuotiaille) yleisurheilun, leikkirastien ja valokuvasuunnistuksen merkeissä. Kävelyn tai juoksun jälkeen osallistujille on tarjolla herkullisia buffet-pöydän antimia.

Hyväntekeväisyysjuoksu toteutetaan yhteistyössä Espoon Tapioiden kanssa. Espoon Tapiot on espoolaisen yleisurheilun koti, jonka junioreista kasvaa menestyviä huippu-urheilijoita sekä aktiivisia seuratoimijoita. Lue tästä lisää Espoon Tapioiden toiminnasta: https://espoontapiot.fi/

Ilmoittautumaan pääset Sinulle erikseen lähetetyn linkin kautta. Tarkemmat tiedot reitistä ja saapumisesta ilmoitetaan myöhemmin.