Farmania – Menestyksen rakentaja lääke- ja terveysalalla

Yli 250 työntekijää tekee työtä suurella innolla asiakkaiden tavoitteisiin sitoutuen.

Asiakkaidemme menestys on meille farmanialaisille ykkösasia. Monipuolisessa tiimissämme työskentelee myyntiorientoituneita, tavoitteellisia ja aurinkoista asennetta huokuvia myyntiedustajia sekä lääkealan asiantuntijoita. Tiimimme vahvuuksia ovat korkealaatuisen ammattitaidon lisäksi positiivinen asenne. Me Farmanialla emme pelkää haasteita!

Farmanialla on yli 10 vuoden kokemus henkilöstö- ja asiantuntijapalveluiden tuottamisesta. Olemme vuosien varrella kerryttäneet kokemusta myös lääke- ja terveysalan yritysten keskuudessa. Farmanian asiakkailla onkin käytössään vahva ammattilaisten tiimi.

Farmania tarjoaa monipuolisia asiantuntijapalveluita lääke- ja terveysalalle. Hoidamme ammattitaidolla sekä henkilöstö- että rekrytointipalvelut.

Osaamme palveluiden räätälöinnin, sillä jokainen asiakkaamme on erilainen. Vastaamme yritysten muuttuviin resurssitarpeisiin tarjoamalla yksilöllisiä, kustannustehokkaita ratkaisuja. Alan konkareiden rinnalla meillä työskentelee myös muutaman vuoden alalta kokemusta hankkineita henkilöitä, joista asiakkaamme saavat tiimiinsä itseohjautuvia tulevaisuuden osaajia. Palvelumme rakennetaan aina asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti, eli olemme tarvittaessa valmiita rekrytoimaan uusia jäseniä tiimiimme. Hoidamme rekrytointiprosessin asiakkaidemme puolesta.

vuoden kokemus
0

Tutustu tarkemmin lääke- ja terveysalan palveluihimme

Lääke- ja terveysalan palvelut avaimet käteen -periaatteella

Varmistamme työntekijöiden ammattitaidon ajantasaisuuden kouluttamalla ja tukemalla heitä oman osaamisen kasvattamisessa. Hoidamme asiakkaidemme puolesta työnantajavelvoitteet ja niiden kulut sekä henkilöstöhallinnointiin liittyvät työt.

Työelämä muuttuu nyt nopeasti ja edellyttää uudenlaista ajattelua ja osaamista. Autamme työntekijöitämme kehittämään omia vahvuuksiaan, jotta he voivat palvella työelämän muuttuvia tarpeita.

Läpinäkyvä ja kilpailukykyinen hinnoittelumalli

Toimintamallimme on dynaaminen, eli hinnoittelemme projektit työntekijän kokemuksen ja asiantuntemuksen mukaan.

Lataa maksuton opas

Olemme kirjoittaneet teille oppaan, johon on koottu yleisimpiä henkilöstöpalveluihin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia. Henkilöstöpalvelun lyhyt oppimäärä on henkilöstöpalveluista kertova opas, jossa on oivaltavaa sisältöä niin yritysten henkilöstö- ja talousasioista päättäville henkilöille kuin muutenkin aiheesta kiinnostuneille.