Myynti- ja markkinointipalvelumme

Yritysten resurssitarpeet saattavat muuttua nopeasti. Räätälöidyt edustaja- ja konsulttipalvelumme ovat ketterä tapa täydentää tiimiä nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti. Meiltä saat positiivisella asenteella työskenteleviä asiantuntijoita, oli kyse sitten myynnin ulkoistamisesta tai markkinoinnin projektiavusta. Ota yhteyttä!

Kaipaatko apua uuden tuotteen lanseeraukseen? Tai onko yrityksesi tavoite laajentaa toimintaa? 
Anna meidän auttaa! Osaavat myyjämme toimivat sekä apteekki- että lääkäriasiakkuuksien parissa. Myyntiä toteutamme sujuvasti monikanavaisesti asiakaan ja kohderyhmän tarpeiden mukaan.

Tarjoamme esimerkiksi:

  • myyntiedustajan vuokrausta henkilöstöpalvelun kautta
  • edustajia koulutusten, infotilaisuuksien tai tuote-esittelyiden järjestämiseen
  • konsultaatioapua myynnin- ja markkinoinnin projektien toteuttamiseen

Tuotteiden ja kampanjoiden myynti apteekkeihin voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti ja tuloksellisesti myös puhelinmyynnin avulla. Farmanian telemarkkinoinnin ytimessä on aito kohtaaminen ja sujuva projektien toteutus, joilla varmistetaan erinomaiset asiakaskokemukset. 

Farmanialta saat myös apua markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Tämänkin palvelun osalta lähdemme liikkeelle asiakkaiden tarpeista. Voit saada kauttamme kokopäiväisen työntekijän tai konsultin työskentelemään joustavasti eri projekteissa. 

Tarjoamme esimerkiksi:

  • Markkinoinnin strategista ja operatiivista suunnittelua 
  • Projektien johtamista 
  • Markkinointi- ja myyntimateriaalien tuotantoa, lokalisointia sekä käännöstöitä 
  • Materiaalien hyväksyttämistä 
  • Markkinointitoimenpiteiden koordinointia 

Asiakastapaamisten varaus on tärkeä ja merkittävä osa myyntityötä. Aina myyntihenkilöstö ei kuitenkaan ehdi käyttää tapaamisaikojen varaamiseen tarpeeksi aikaa ja tällöin kannattaakin hyödyntää Farmanian kokenutta soittotiimiä apuna. 

Asiakkailta saamaamme palautetta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja palveluistamme, ja siitä miten voimme auttaa yritystäsi.