Rekrytointipalvelumme lääke- ja terveysalan yrityksille

Ihmiset ovat organisaation tärkein pääoma ja tämä kannattaa huomioida jo rekrytointivaiheessa. Hyvin suunniteltu sekä selkeästi etenevä ja aikataulutettu prosessi on onnistuneen rekrytoinnin lähtökohta, jonka avulla yritys voi panostaa niin työnantajamielikuvaan kuin työnhakija-kokemukseen. Rekrytointiprosessin perusteella hakija arvioi usein yrityksen kulttuuria, toimintatapoja ja mahdollista tulevaa työyhteisöä.

Räätälöity
rekryprosessi

Farmania tarjoaa laadukkaita ja joustavia rekrytointipalveluita

Farmanian ilmoitushakupalvelu sisältää erottuvan työpaikkailmoituksen suunnittelun, toteuttamisen ja ilmoituksen julkaisun valittuihin kanaviin. Farmania hoitaa myös hakemusten vastaanottamisen, läpikäynnin sekä valittujen henkilöiden haastattelut ja esittelyn yritykselle.

Farmanian suorahakupalvelu toimii apuna, kun haetaan osaamista sellaiseen tehtävään, jossa ilmoitushakupalvelu ei välttämättä toimi tehokkaasti. Suorahaun avulla tavoitetaan todennäköisemmin myös ne henkilöt, jotka eivät aktiivisesti etsi töitä. Farmania hyödyntää suorahakuprosessissa laajaa verkostoaan, omaa rekrytointijärjestelmää sekä muita ulkoisia kanavia, kuten LinkedIn Recruiter -palvelua, tunnistaakseen kiinnostavia henkilöitä kyseiseen avoinna olevaan tehtävään.

Henkilöarvioinnit – kaipaatko vahvistusta uuden työntekijän valintaan? Rekrytointipalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme henkilöarviointeja päätösten tueksi.

Farmania käyttää TalentQ-testimenetelmiä henkilöarvioinneissa. TQ:n psykometriset testimenetelmät (kykytestit, persoonallisuus- ja motivaatiotekijät) ovat verkkopohjaisia ja ne voidaan mukauttaa määritetyn vaatimusprofiilin, tavoiteprofiilin tai valitun ammattiryhmän kompetenssipohjaisen lähestymistavan perusteella.

Asiakkailta saamaamme palautetta

Farmania lääketeollisuus työpaikat

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja palveluistamme, ja siitä miten voimme auttaa yritystäsi.