fbpx

Farmanialla työskentely on erittäin työntekijälähtöistä. Työntekijöitä kuunnellaan ja heistä välitetään oikeasti.
Sami E
Pidän tässä työssä siitä ajatuksesta, että minut kutsutaan apteekkeihin töihin oikeasti auttamaan omalla työpanoksellani. Koen olevani tärkeä ja että työlläni on oikeasti merkitystä. Työn ilo on tämän ansiosta kasvanut valtavasti. Olen nyt viimeisen kolmen kuukauden aikana oppinut todella paljon uutta. Eri apteekeissa kiertäminen on hyvin opettavaista ja mielenkiintoista.
Helena B
Farmania-illoissa esimerkiksi vallitsee rento ja lämminhenkinen meininki. Täällä on muutenkin helppo ottaa yhteyttä esimiehiin ja työkavereihin.
Martti H
Itse olen juuri aloittamassa apteekki- ja sairaalatyön erikoistumisopinnot, jotka myös saan suorittaa Farmaniaan kytkettynä. Kyselin tätä mahdollisuutta, ja heti näytettiin vihreää valoa.
Kaisu M
Tämä ala tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ja valinnanvaraa työpaikan suhteen riittää. Itse arvostan mahdollisuutta määritellä itse sen, milloin olen töissä ja milloin vapaalla.
Kaisu M

Etsimme jatkuvasti osaajia huipputiimiimme! Tarjoamme apteekki- ja lääkealan ammattilaisille joustavan ja mielenkiintoisen työpaikan, jossa arvokasta työkokemusta kertyy aivan uudella tavalla. Yhdessä olemme vahva, toisiamme tukeva ja toimeen tarttuva tiimi, jonka aurinkoinen asenne ja tapa tehdä työtä välittyy niin työtovereille kuin asiakkaillemme.

Etsimme iloiseen, lämminhenkiseen ja kasvavaan joukkoomme farmaseutteja ja proviisoreita, jotka haluavat hienoja kokemuksia ja vaihtelevuutta työnkuvaansa. Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa, rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa työntekijän ammatillinen kehittäminen, hyvinvointi ja viihtyvyys ovat toiminnan kulmakiviä.

AVOIMET TYÖPAIKAT:

 

Farmaseutti tai Proviisori Jyväskylän alueelle
Etsimme nyt lämminhenkiseen, iloiseen ja avoimeen työyhteisöömme osa-aikaista farmaseuttia tai proviisoria työskentelemään Jyväskylän ja lähialueiden asiakasapteekeissamme.

Farmaseutti tai proviisori Pohjois-Suomeen
Etsimme nyt lämminhenkiseen, iloiseen ja avoimeen työyhteisöömme farmaseuttia tai proviisoria työskentelemään Rovaniemen, Tornion ja näiden lähialueiden asiakasapteekeissamme.

Farmaseutti tai proviisori Savonlinnan alueelle
Etsimme nyt lämminhenkiseen, iloiseen ja avoimeen työyhteisöömme osa-aikaista farmaseuttia tai proviisoria työskentelemään Savonlinnan ja lähialueiden asiakasapteekeissamme.

Työvuorokoordinaattori Helsinki
Henkilöstöpalveluyritys Farmania Oy etsii iloiseen ja lämminhenkiseen tiimiinsä kahta osa-aikaista työvuorokoordinaattoria. Työtehtäviisi kuuluvat mm. työvuorojen suunnittelu, tietokantojen ylläpito sekä yhteydenpito työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa. 

Tekninen työntekijä Forssaan
Etsimme nyt asiakasapteekkiimme Forssan alueelle reipasta ja oma-aloitteista henkilöä logistiikan ja asiakaspalvelun työtehtäviin. 

Farmaseutti tai proviisori Pohjois-Pohjanmaa/Raahe
Tarjolla nyt farmaseutille tai proviisorille loistava mahdollisuus päästä työskentelemään mukavissa asiakasapteekeissamme Raahen alueella ja liittyä osaksi kasvavaan, kehittyvään ja iloiseen Farmanian työyhteisöön! 

Farmaseutti tai proviisori Pori/Rauma
Tarjolla nyt farmaseutille tai proviisorille loistava mahdollisuus päästä työskentelemään mukavissa asiakasapteekeissamme Porin ja Rauman alueella ja liittyä osaksi kasvavaan, kehittyvään ja iloiseen Farmanian työyhteisöön!

Farmaseutti tai proviisori Varsinais-Suomi/Turku

Farmaseutti tai proviisori Pohjanmaa/Vaasa

Farmaseutti tai proviisori Etelä-Pohjanmaa/Seinäjoki

Farmaseutti tai proviisori koko Suomi

 

 

 

 

Muut työpaikat:

Mikäli yllä olevista työpaikoista ei löytynyt sinulle sopivaa, ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin rakennetaan yhdessä unelmien työpaikkasi, joustavalla työsopimuksella sekä motivoivalla palkalla!

Jätä meille avoin hakemuksesi apteekkityöhön tästä.

Jätä meille avoin hakemuksesi lääketeollisuuteen tästä.