fbpx

Farmanialla työskentely on erittäin työntekijälähtöistä. Työntekijöitä kuunnellaan ja heistä välitetään oikeasti.
Sami E
Pidän tässä työssä siitä ajatuksesta, että minut kutsutaan apteekkeihin töihin oikeasti auttamaan omalla työpanoksellani. Koen olevani tärkeä ja että työlläni on oikeasti merkitystä. Työn ilo on tämän ansiosta kasvanut valtavasti. Olen nyt viimeisen kolmen kuukauden aikana oppinut todella paljon uutta. Eri apteekeissa kiertäminen on hyvin opettavaista ja mielenkiintoista.
Helena B
Farmania-illoissa esimerkiksi vallitsee rento ja lämminhenkinen meininki. Täällä on muutenkin helppo ottaa yhteyttä esimiehiin ja työkavereihin.
Martti H
Itse olen juuri aloittamassa apteekki- ja sairaalatyön erikoistumisopinnot, jotka myös saan suorittaa Farmaniaan kytkettynä. Kyselin tätä mahdollisuutta, ja heti näytettiin vihreää valoa.
Kaisu M
Tämä ala tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ja valinnanvaraa työpaikan suhteen riittää. Itse arvostan mahdollisuutta määritellä itse sen, milloin olen töissä ja milloin vapaalla.
Kaisu M

Etsimme jatkuvasti osaajia huipputiimiimme! Tarjoamme apteekki- ja lääkealan ammattilaisille joustavan ja mielenkiintoisen työpaikan, jossa arvokasta työkokemusta kertyy aivan uudella tavalla. Yhdessä olemme vahva, toisiamme tukeva ja toimeen tarttuva tiimi, jonka aurinkoinen asenne ja tapa tehdä työtä välittyy niin työtovereille kuin asiakkaillemme.

Etsimme iloiseen, lämminhenkiseen ja kasvavaan joukkoomme farmaseutteja ja proviisoreita, jotka haluavat hienoja kokemuksia ja vaihtelevuutta työnkuvaansa. Meillä pääset työskentelemään nuorekkaassa, rennossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa työntekijän ammatillinen kehittäminen, hyvinvointi ja viihtyvyys ovat toiminnan kulmakiviä.

AVOIMET TYÖPAIKAT:

Farmaseutti tai proviisori asiakasapteekkeihimme

Etsimme farmaseutteja ja proviisoreita työskentelemään asiakasapteekeissamme ympäri Suomen. Tarjolla loistavia mahdollisuuksia niin uransa alkuvaiheessa oleville kehittyä huippuosaajiksi kanssamme kuin kokeneemmillekin apteekkialan ammattilaisille käyttää osaamistaan monipuolisesti vastuullisemmissa tehtävissä. Klikkaa sopivaa aluetta, niin pääset lukemaan lisätietoja avoimesta työpaikasta. 

Forssa ja lähialueet
Koko Suomi
Kuopio ja lähialueet
Kokkola, Pietarsaari, Keski-Pohjanmaa

Lappeenranta ja lähialueet
Pohjois-Pohjanmaa/Raahe
Pori/Rauma
Rovaniemi ja lähialueet
Salo ja lähialueet
Savonlinna ja lähialueet
Seinäjoki ja muu Etelä-Pohjanmaa
Tampere ja lähialueet
Tornio ja lähialueet
Vaasa ja muu Pohjanmaa
Varsinais-Suomi/Turku

Farmaseutti tai proviisori koulutukseen

Hei sinä farmaseutti tai proviisori, kaipaatko työhön apteekkialalle, mutta edellisestä kerrastasi apteekkityössä on muutama vuosi aikaa? Tai kenties valmistuitko pari vuotta sitten, mutta et ole sen jälkeen ollut ollenkaan apteekissa töissä? Henkilöstöpalveluyritys Farmania haluaa auttaa sinut takaisin apteekkiin! Koulutuksen aikana tutustut uusimpiin muutoksiin alalla ja saat mahdollisuuden vahvistaa asiakaspalveluosaamistasi käytännön työssä apteekissa. Koulutus koostuu opetuspäivistä (4 kpl), joissa käsitellään muun muassa itsehoito- ja reseptipalveluasiakkaan palvelua, eri terapiaryhmiä sekä työtä koskevaa lainsäädäntöä. Tämän jälkeen pääset harjoittelemaan ja päivittämään osaamistasi mukavaan asiakasapteekkiimme. Klikkaa sopivaa aluetta, niin pääset lukemaan lisätietoja avoimesta työpaikasta. 

Mikkeli ja Savonlinna
Pohjois-Suomi
Pori ja Rauma
Pääkaupunkiseutu ja Uusimaa
Raahe
Tampere ja Pirkanmaa
Turku ja Salo

Muut työpaikat:

Lääketeknikko tai farmaseutti tietotekniseen tukeen

Etsimme kahta asiantuntijaa Pharmadata Oy:n asiakastukeen. Tehtävässä toimit Pharmadatan asiakasapteekkien henkilökunnan tukena järjestelmiin ja ohjelmistoihin sekä tietotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä. Alkuun tehtäväsi koostuu tukipyyntöjen vastaanottamisesta ja niiden välittämisestä eteenpäin. Osaamisesi karttuessa siirryt ratkomaan itsenäisesti ohjelmistojen tukeen sekä tietoteknisiin kysymyksiin liittyviä kysymyksiä. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä myös talon muiden sidosryhmien, kuten tuotekehityksen ja koulutuksen kanssa.  

Työvuorokoordinaattori Farmanian toimistolle

Toimintamme kasvaessa etsimme tiimiimme kahta osa-aikaista työvuorokoordinaattoria työskentelemään asiakaspalvelun, työvuorosuunnittelun ja erilaisten toimistotöiden parissa vauhdikkaalla ja viihtyisällä toimistollamme Helsingin Kalliossa. Työvuorokoordinaattorina työskentelet osana apteekkipalveluiden tiimiä ja työpäiväsi koostuvat asiakkaidemme henkilöstöpalvelutilausten vastaanottamisesta, työvuorojen suunnittelusta, päivystystoimintaan osallistumisesta sekä erilaisten tietokantojen ylläpidosta ja muista avustavista toimistotehtävistä.

Mikäli yllä olevista työpaikoista ei löytynyt sinulle sopivaa, ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin rakennetaan yhdessä unelmien työpaikkasi, joustavalla työsopimuksella sekä motivoivalla palkalla!

Jätä meille avoin hakemuksesi apteekkityöhön tästä.

Jätä meille avoin hakemuksesi lääketeollisuuteen tästä.