Tervetuloa työntekijöiden taloon!​

Farmania kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Haluatko sinäkin olla osa alan edelläkävijän tarinaa?

Olemme lämminhenkinen, luotettava ja vastuullinen työnantaja, ja luomme ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tarjoamme alan osaajille joustavia ja monipuolisia työ- ja uramahdollisuuksia apteekki-, lääke- ja terveysalalla – kaikissa urapolun vaiheissa. Meillä työskentelee jo yli 250 farmaseuttia, proviisoria, lääkealan asiantuntijaa, myyntiedustajaa, projektinvetäjää, opiskelijaa ja teknistä henkilökuntaa ympäri Suomea. Järjestämme myös koulutusohjelmia uransa alkuvaiheessa oleville ja alalle palaaville farmasisteille. 

Meillä on hyvä meininki! Työntekijämme ovat kyselyiden mukaan tyytyväisiä työhönsä ja viihtyvät Farmanialla usein pitkään. Teemme asiantuntijatyötä rennolla otteella ja tiimityötä arvostaen. Jatkuva kehittyminen työssä on meille tärkeää, ja siksi koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti, yhteistä virkistäytymistä unohtamatta.

Ymmärrämme työn ja vapaa-ajan tasapainon tärkeyden. Meillä voit työskennellä niin kokoaikaisena, osa-aikaisena tai vain silloin tällöin esimerkiksi opiskelujesi tai toisen työsi ohessa.

Haluaisimme tutustua sinuun! Kerro kokemuksestasi ja uratoiveistasi meille vastaamalla lyhyeen kyselyyn, niin olemme sinuun yhteydessä. Pohditaan yhdessä, miten Farmania voisi tukea sinua urallasi. 

Apteekkiala

Asiantuntijamme työskentelevät oman alueensa asiakasapteekeissa farmaseuttisissa työtehtävissä. Markkinajohtajana ja laajan asiakasverkoston ansiosta voimme tarjota monipuolisesti työtehtäviä erilaisen taustan omaaville farmaseuteille, proviisoreille ja muille alan asiantuntijoille. Työtä voi meillä tehdä joustavasti, oman elämäntilanteen mukaan.

English - Farmania

Työntekijät luovat Farmanian!

Lääke- ja terveysala

Teemme laaja-alaista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Asiantuntijamme toimivat esimerkiksi myyntilupa-, lääketurva- ja laatutehtävissä sekä myynnissä.

Rekrytointipalvelut - Farmania

Farmanian omat koulutusohjelmat

Farmanian omien koulutusohjelmien avulla tarjoamme uransa alkuvaiheessa oleville tai alalle palaaville farmasisteille erinomaiset mahdollisuudet menestyä työelämässä. Tutustu koulutusohjelmiimme tarkemmin täältä!

Farmania Koulutusohjelmat
Ajankohtaista

Työntekijät luovat Farmanian

Hyvinvoiva henkilöstö on Farmanian toiminnan ydin ja tärkein tehtävämme työnantajana on kehittää toimintaamme tätä vaalien. Koko Suomen laajuisten kokoontumisrajoitusten myötä säännöllisistä virkistysilloista ja tapahtumista jouduttiin

Read More »

Avoimet työpaikat

Farmaseutti tai Proviisori Forssa ja lähialueet
-
Farmaseutti tai Proviisori Hämeenlinna ja lähialueet
-
Farmaseutti tai Proviisori Helsinki, Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää ja muu Uusimaa
-
Farmaseutti tai Proviisori Huittinen, Sastamala, Eura, Loimaa ja lähialueet
-
Farmaseutti Joensuu ja lähialueet
-
-
Farmaseutti tai Proviisori Kotka ja lähialueet
-
Farmaseutti tai Proviisori Kouvola ja lähialueet
-
Farmaseutti tai Proviisori Lahti ja lähialueet
-
Farmaseutti Mikkeli ja lähialueet
-
Farmaseutti Pori ja lähialueet
-
Farmaseutti tai Proviisori Rovaniemi ja lähialueet
-
Farmaseutti tai Proviisori Salo ja lähialueet
-
Farmaseutti Savonlinna ja lähialueet
-
Farmaseutti tai Proviisori Seinäjoki ja lähialueet
-
Farmaseutti tai Proviisori Tampere ja lähialueet
-
Farmaseutti tai Proviisori Turku ja lähialueet
-
Farmaseutti tai Proviisori Vaasa ja lähialueet
-
-
Farmaseutti tai Proviisori Rauma ja lähialueet
-
Proviisori Forssa
-
-
-
-
-