Tervetuloa työntekijöiden taloon!​

Farmania kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Haluatko sinäkin olla osa alan edelläkävijän tarinaa?

Olemme lämminhenkinen, luotettava ja vastuullinen työnantaja, ja luomme ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tarjoamme alan osaajille joustavia ja monipuolisia työ- ja uramahdollisuuksia apteekki-, lääke- ja terveysalalla – kaikissa urapolun vaiheissa. Meillä työskentelee jo yli 250 farmaseuttia, proviisoria, lääkealan asiantuntijaa, myyntiedustajaa, projektinvetäjää, opiskelijaa ja teknistä henkilökuntaa ympäri Suomea. Järjestämme myös koulutusohjelmia uransa alkuvaiheessa oleville ja alalle palaaville farmasisteille. 

Meillä on hyvä meininki! Työntekijämme ovat kyselyiden mukaan tyytyväisiä työhönsä ja viihtyvät Farmanialla usein pitkään. Teemme asiantuntijatyötä rennolla otteella ja tiimityötä arvostaen. Jatkuva kehittyminen työssä on meille tärkeää, ja siksi koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti, yhteistä virkistäytymistä unohtamatta.

Ymmärrämme työn ja vapaa-ajan tasapainon tärkeyden. Meillä voit työskennellä niin kokoaikaisena, osa-aikaisena tai vain silloin tällöin esimerkiksi opiskelujesi tai toisen työsi ohessa.

Haluaisimme tutustua sinuun! Kerro kokemuksestasi ja uratoiveistasi meille vastaamalla lyhyeen kyselyyn, niin olemme sinuun yhteydessä. Pohditaan yhdessä, miten Farmania voisi tukea sinua urallasi. 

Farmanian Talent pool

Liity Farmanian Talent pooliin – Saat ensimmäisenä kuulla uusista uramahdollisuuksista

Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia hyvin erityyppisiin tehtäviin apteekki-, lääke- ja terveysalalle. Farmania tarjoaa henkilöstöpalveluiden ohella myös rekrytointipalveluita asiakkailleen. Haemme osaajaa joko Farmanialle tai suoraan asiakkaalle.

Kun saamme asiakkaaltamme toimeksiannon, lähdemme kartoittamaan sopivia henkilöitä kyseiseen tehtävään. Ensimmäinen paikka, mistä etsimme on Farmanian oma Talent pool. 

Pyrimme toimimaan ennakoiden ja haluaisimme tutustua Sinuun jo ennen mahdollisen toimeksiannon toteutumista. Ammattitaitoiset rekrytoijamme osaavat tarjota uusia näkökulmia urasi suunnitteluun ja auttavat sinua etenemään toivomaasi suuntaan.

Talent pooliin liityt jättämällä CV:si ja kertomalla omista toiveistasi avoimen hakemuksen kautta. Näin löydämme juuri Sinut kun mielenkiinnonkohteitasi vastaava paikka aukeaa.

verkkoapteekkifarmaseutti

Apteekkiala

Asiantuntijamme työskentelevät oman alueensa asiakasapteekeissa farmaseuttisissa työtehtävissä. Markkinajohtajana ja laajan asiakasverkoston ansiosta voimme tarjota monipuolisesti työtehtäviä erilaisen taustan omaaville farmaseuteille, proviisoreille ja muille alan asiantuntijoille. Työtä voi meillä tehdä joustavasti, oman elämäntilanteen mukaan.

Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia! Jätä CV:si, ja kerro osaamisestasi ja uratoiveistasi avoimen hakemuksen kautta. Näin liityt Farmanian Talent pooliin ja varmistut siitä, että löydämme juuri Sinut sopivan paikan avauduttua.

English - Farmania

Työntekijät luovat Farmanian!

Lääke- ja terveysala

Teemme laaja-alaista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Asiantuntijamme toimivat esimerkiksi myyntilupa-, lääketurva- ja laatutehtävissä sekä myynnissä.

Rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia. Jätä CV:si, ja kerro osaamisestasi ja uratoiveistasi avoimen hakemuksen kautta. Liittymällä Farmanian Talent pooliin varmistut siitä, että löydämme juuri Sinut sopivan paikan avauduttua.

Farmanian omat koulutusohjelmat

Farmanian omien koulutusohjelmien avulla tarjoamme uransa alkuvaiheessa oleville tai alalle palaaville farmasisteille erinomaiset mahdollisuudet menestyä työelämässä.

Tutustu koulutusohjelmiimme tarkemmin täältä!

Farmania Koulutusohjelmat

Tilaa Farmanian uutiskirje

Haluatko kuulla farmasian alan uusista uramahdollisuuksista ensimmäisten joukossa? Tilaa Farmanian työntekijöiden uutiskirje, niin saat tietää alan mielenkiintoisimmat työpaikat sekä Farmanian ajankohtaiset kuulumiset.

Avoimet työpaikat

-
-
Farmaseutti tai proviisori Pääkaupunkiseutu ja Uusimaa
-
Farmaseutti tai proviisori Turku ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Salo ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Pori, Rauma ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Loimaa ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Huittinen ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Joensuu ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Lappeenranta ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Mikkeli ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Savonlinna ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Oulu ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Raahe ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Rovaniemi ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Tampere ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Hämeenlinna ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Forssa ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Vaasa ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Kouvola ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Lahti ja lähialueet
-
Farmaseutti tai proviisori Kotka ja lähialueet
-
-
-
-
-