fbpx

Energisellä ja positiivisella asenteella parasta mahdollista palvelua, niin asiakkaille kuin työntekijöille!

Farmania Oy:n on perustanut proviisori Marianne Hovi vuonna 2012. Hovi työskenteli apteekeissa aluksi kahdella eri paikkakunnalla ja pian töihin tuli myös muita innokkaita farmaseutteja ja proviisoreita – näin toimintamme sai alkunsa. Nykyisin Hovi omistaa yrityksen yhdessä Suomen Apteekkariliiton kanssa. Toistasataa työntekijäämme palvelevat apteekkeja ja lääkeyrityksiä sekä terveys-, hyvinvointi- ja kosmetiikka-alan yrityksiä ympäri Suomea.

Vahvistamme asiakkaidemme toimintaa sekä palveluiden sujuvuutta tarjoamalla työntekijöitä juuri siellä, missä tarvitaan ja juuri silloin, kun tarvitaan. Farmanian farmaseutit ja proviisorit ovat antaneet positiivisen työpanoksensa jo lukuisten alan toimijoiden tarpeeseen, ja heidän loistavan työnsä ansioista toimintamme kasvaa ja laajenee jatkuvasti. Apteekkien ja lääkeyritysten lisäksi tarjoamme palveluita myös terveys- hyvinvointi- ja kosmetiikka-alan yrityksille. Myyntiorientoituneet edustajamme auttavat yrityksiä muun muassa uusien tuotteiden lanseerausvaiheessa sekä toiminnan laajentamisessa apteekkitoimialan markkinoille. Tärkeimmät arvomme ammattitaito, ystävällisyys sekä ihmisten aito kohtaaminen ja auttaminen ohjaavat toimintaamme päivittäin.

Työskentelemme apteekkien ja lääkeyritysten hyväksi, asiakkaan tarpeita kuunnellen ja niissä tukien. Tunnemme alan erityisvaatimukset ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Kehitämme osaltamme suomalaista terveydenhuoltoa tarjoamalla nykyaikaisia, kustannustehokkaita ja räätälöityjä henkilöstöratkaisuja. Meiltä löydät osaavat ja työssään viihtyvät ammattilaiset!

Henkilöstöpalveluita apteekeille joustavasti, helposti ja kustannustehokkaasti - aurinkoisella asenteella!

Yhteistyökumppanit