Työntekijät luovat Farmanian

Hyvinvoiva henkilöstö on Farmanian toiminnan ydin ja tärkein tehtävämme työnantajana on kehittää toimintaamme tätä vaalien. Koko Suomen laajuisten kokoontumisrajoitusten myötä säännöllisistä virkistysilloista ja tapahtumista jouduttiin osittain luopumaan ja farmanialaisten yhteiset tapaamiset järjestettiin etäyhteyksiä käyttäen. Aloimmekin pian pohtimaan, miten saisimme ylläpidettyä Farmanian tunnettua, lämmintä tiimihenkeä eri alueilla ympäri Suomea.

Alkuvuodesta kokosimme kasaan Farmanian hyvinvointitiimin yhdessä henkilöstöpäällikkömme johdolla. Suunnittelimme, pyörittelimme erilaisia vaihtoehtoja ja ideasta syntyi lopulta Farmanian porukan omat vapaa-ajan kurssit! Kurssien avulla halusimme tarjota henkilöstöllemme mahdollisuuden osallistua erilaiseen työhyvinvointia tukevaan toimintaan yhdessä muiden farmanialaisten kanssa. Samalla halusimme vahvistaa työyhteisöämme yhteisöllisen tekemisen kautta. 

Kevään yli jatkuneet harrastukset ovat olleet farmanialaisten huulilla huhtikuusta alkaen, jolloin ensimmäiset kurssit aloitettiin Oulun tiimin kesken kuivakukkapajan merkeissä. Farmanialaiset kehittivät taitojaan ja opettelivat solmimaan kengännauhojaan juoksukoulussa, temppuilivat ilmajoogatunneilla sekä opettelivat työstä palautumista mindfulness-etäkurssin merkeissä.

Kevätkurssien suosio ja kursseilta saatu palaute oli niin hyvää, että päätimme jatkaa työhyvinvoinnin edistämistä yhteisöllisen tekemisen avulla myös tulevaisuudessa. Tänään lanseerattu Farmanian hyvinvointikioski tarjoaa henkilöstöllemme valikoiman erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ympäri Suomea ja verkossa. Hyvinvointikioskista löytyy puolivuosittain vaihtuva repertuaari erilaisia kursseja, tapahtumia ja etäaktiviteetteja, joista niin vanhat kuin uudet työntekijät saavat valita itselleen mieluista puuhaa.

Tunnelmia ja parhaita paloja kursseiltamme pääset seuraamaan syksyn aikana Farmanian somekanavissa!